Cena I: 190zł/os (obiad, deser, ciasto, zimna płyta, barszcz z krokietem, napoje 0,5l/os, patery owoców)
Cena II: 210zł/os (obiad, deser, ciasto, zimna płyta, kolacja, napoje 0,5l/os, patery owoców)
Ceny nie zawierają tortu, ciasteczek i cukierków
Menu
1. Obiad:
Rosół z makaronem
Mięsa: 2,5 szt/os
– Rolada śląska
– Pieczeń wieprzowa
– Kule faszerowane
– Kotlet schabowy
– Karczek Faszerowany
– Udko z kurczaka
Dodatki:
– Kluski śląskie + sos pieczeniowy
– Ziemniaki z wody
Dodatki warzywne:
– Kapusta czerwona gotowana
– Surówka z białej kapusty
– Surówka z marchewki
– Surówka sezonowa
2. Deser
1 do wyboru:
– Lody wielosmakowe
– Kopa
– Tiramisu
3. Kawa, Tort, Ciasto
- Tort – Własny lub na zamówienie
- Ciasto 1,5 szt/os
- Kawa + Herbata
4. Zimna płyta:
- Patera wędlin, kiełbas i serów,
- Pasztet pieczony i Pieczeń podawana na zimno z sosem,
- Marynaty,
- Tatar z cebulką i ogórkami,
- Ozorek lub szynka w galarecie,
- Galaretka wieprzowa i tymbaliki drobiowe,
- Pomidory i ogórki podawane z mozzarellą,
- Łosoś wędzony i Patera serów świata,
- Kulki rybno-mięsne w zalewie octowej,
- Śledzie i koreczki śledziowe
- Sałatki – 2 rodzaje do wyboru (brokułowa, gyros, grecka, sałatka sezonowa ze świeżych warzyw),
- Kanapeczki nadziewane i ciasteczka francuskie z farszem
- Tortilla nadziewana
- pieczywo, masło
5. Kolacja lub Barszcz z krokietem:
Kolacja:
Mięsa: 2szt/os
– De volaille
– Schab z pieczarkami
– Kotlet po szwajcarsku
– Kotlet po parysku
– Szaszłyki
– Pierś z Kurczaka faszerowana
Dodatki:
– Frytki
– Bombki paryskie
Dodatki warzywne:
– Sałatka z Kapusty pekińskiej
– Warzywa z wody